Ostoskorini

Sulje

TURVALLISET MAKSUTAVAT

 

NOPEAT TOIMITUKSET

14 PÄIVÄN VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tietosuojaseloste

TIETOSUOJASELOSTE

1. Tietosuojaselosteen tarkoitus

Tietosuojaselosteen tarkoitus on selittää miten Lille Clothing Oy ("me" tai "Lille Clothing") kerää ja käyttää sinun henkilötietojasi sekä miten voit käyttää oikeuksiasi. Lille Clothing on sitoutunut suojelemaan sinun tietosuojaasi tietosuojalakien mukaisesti. Tämä koskee kaikkia asiakkaitamme, sivustolla kävijöitä ja muita mahdollisia kolmansia osapuolia, kuten yritysten yhteyshenkilöt tai muut yhteistyöorganisaatiomme, joiden kanssa olemme yhteistyössä.

2. Millaista tietoa keräämme

Tiedot, jota keräämme voi olla henkilötietoja ja/tai teknistä tietoa:

- Yhteystietosi, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Tällaista tietoa kerätään vain sinun hyväksynnälläsi, esimerkiksi kun teet ostoksia verkkokaupassamme tai tilaat uutiskirjeen.

- Mieltymyksesi tuotteidemme suhteen, ostoshistoriasi ja kommentit tuotteista

- Markkinointi- ja viestintätietoa, kuten toiveesi markkinointiviestien lähettämisen suhteen

- Teknistä tietoa, kuten internet-protokolla (IP) osoite, kirjautumistietosi, selaintyyppi ja -versio, aikavyöhykeasetukset ja sijainti, selainliintäntätyyppi ja versio, palveluntarjoaja ja alusta sekä muuta teknistä tietoa laitteesta jolla vierailet sivustolla.

3. Miten käytämme henkilötietojasi

Voimme käyttää henkilötietojasi ylläpitääksemme asiakassuhteita tarjoamalla markkinointiviestintää ja julkaisuja, kuten uutiskirjeitä ja muuta tarkoituksenmukaista informaatiota tuotteistamme ja yrityksestämme. Henkilötietojasi tarvitaan kun tilaat tuotteita verkkokaupastamme, maksujen välittämiseen sekä toimitusten lähettämiseen. Näihin tarkoituksiin henkilötietosi ovat välttämättömät, jotta tilausten sujuva toimittaminen varmistetaan. Keräämme myös tietoa ja teknistä dataa sinun mieltymyksistäsi, jotta voimme tarjota sinulle yksilöidympää ja tarkoituksenmukaisempaa viestintää ja palveluita.

4. Mistä keräämme henkilötietoja

Voimme kerätä henkilötietoja, kun vierailet sivustollamme tai kun teet ostoksia verkkokaupassa, kun luot asiakastilin verkkokaupassa tai tilaat uutiskirjeen, tai olet yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse. Osa sivustollamme kerätystä tiedosta kerätään käyttämällä evästeitä tai vastaavia teknologioita. Voimme myös kerätä henkilötietoja messu- ja pop up-tapahtumissa ja muissa myynti- ja asiakastilaisuuksissa, joissa henkilötiedot kerätään aina sinun hyväksynnälläsi. Voidaksemme tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa olemme keränneet meille tärkeiden yhteystyökumppaneiden yhteystietoja, jotta voimme välittää heille tietoa uusista tuotteistamme ja uutisia koskien yrityksemme kehitystä.

5. Henkilötietojen välittäminen

Henkilötietojasi ei siirretä muille kolmansille osapuolille, kuin palveluntarjoajillemme, jotka tarvitsevat tietoja vain meidän palveluidemme varmistamiseksi.

6. Kuinka henkilötietoja säilytetään ja suojellaan

Henkilötietoja säilytetään vain digitaalisessa muodossa salasanalla suojattuna. Henkilötietoja käsittelevät vain henkilöt, joilla on työnkuvansa puolesta siihen oikeus.

7. Kuinka kauan henkilötietoja säilytetään

Henkilötietoja säilytetään vain niin kauan, kun se on tarpeellista.

8. Miten voit käyttää oikeuksiasi

8.1. Sinulla on oikeus tietää sinusta tallennetut tiedot:

Sinulla on oikeus saada kopio tiedoista, joita sinusta on tallennettu.

8.2. Sinulla on oikeus korjata, poistaa ja vastustaa tallennettuja tietoja.

8.3. Sinulla on oikeus pyytää muistutus hyväksynnästä.

8.4. Poistaa markkinointiviestit:

Voit pyytää meitä poistamaan sinut suoramarkkinointilistalta. Voit itse poistua tilaajalistalta uutiskirjeessamme olevasta linkistä tai lähettää meille pyynnön sähköpostitse.

8.5. Voit tehdä virallisen valituksen, jos emme mielestäsi käsittele henkilötietojasi henkilötietosuojalakien mukaisesti.

9. Evästeet

Käytämme evästeitä tai vastaavia teknologioita sivustollamme. Voit asettaa selaimeesi evästeiden eston, joka estää tietynlaiset tai kaikki evästeet, tai varoittaa sinua sivustoista, jotka käyttävät evästeitä. Jos valitset evästeiden eston voit silti käyttää sivustoamme. Emme kuitenkaan voi taata, että kaikki sivustomme toiminnallisuudet tai palvelut toimivat normaalisti. Jos haluat lisätietoa siitä, miten käytämme evästeitä sivustollamme, katso Tietoa evästeistä. Jos haluat enemmän tietoa evästeistä yleisesti, vieraile sivustolla: www.allaboutcookies.org

Jos sinulla on kysyttävää koskien henkilötietojasi, otathan yhteyttä:

Lille Clothing Oy

Kirvesmiehenkatu 10A

00880 Helsinki, Finland

VAT: FI25127112

Tel: +358 50 5206689

E-mail: info@lilleclothing.com

www.lilleclothing.com